Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn Mandy en Ans

Wij zijn Mandy en Ans. Mandy is vormgever en heeft het boek Kankerwijf,  door Ans geschreven, vormgegeven. Mandy doet meer. Ze is eigenaar van een boekwinkel in Veenhuizen en verkoopt alleen boeken van selfpubbers. Haar motto is ‘elk verhaal verdient een boek’. Mandy wil het podium voor de selfpubber vergroten. Dit leidde naar een tv-optreden op 15 maart bij Eus’ Boekenclub, een artikel in het Dagblad van het Noorden (12 maart) en naar deze selfpubbersdag.

 

Zien we jou de 20e?

Ans heeft ervaren hoe het is om selfpubber te zijn, werkelijk alles moet je zelf doen. Je creëert je eigen team dat bestaat uit o.a. een  redacteur en vormgever. Als het schrijfwerk erop zit, transformeer je naar ondernemer. Je wilt immers dat jouw boek wordt gelezen. Dat gaat niet vanzelf. Bij een uitgever kun je samen optrekken met andere schrijvers. Na deze selfpubdag gaan wij elkaar versterken en met elkaar optrekken. Elk verhaal heeft immers haar eigen lezers.

Vind je dat jouw boek de spotlights verdient? Neem hem dan vooral mee. Wij laten het licht schijnen op jouw boek!

Mandy en Ans

Voor iedereen 

Wij vinden het belangrijk dat de selfpubberdag voor iedereen toegangelijk is. Ons doel is dat selfpubbers, aspirant-schrijvers en mensen uit het boekenvak elkaar ontmoeten. Wij organiseren dit geheel belangeloos. Om alle kosten te kunnen dekken, hebben wij een geweldige sponsor: Alfred Reurink. Hij heeft zelf ook een boek geschreven ‘Ondernemen is Mensenwerk‘, die in de boekwinkel van Mandy ligt. Neem ook eens een kijkje op zijn site Rooxs! Hij begeleidt studenten in hun eerste baan.